Miért választotta az eChat PoC adóvevőket a világbajnokságokat is levezénylő Spartan Group Austria – esettanulmány

A németországi Spartan Sicherheitsdienst GmbH és osztrák leányvállalata a Spartan Group Austria rendezvények biztosításával, illetve komplett levezénylésével foglalkozik. Referenciáik között találhatunk sí-világbajnokságot, valamint a Budapesti Darts VB irányítását. De lehet az egy óriási arénát megtöltő koncert, vagy akár egy többszázezres látogatóval zajló többnapos fesztivál – a rendészeti és egyéb feladatokkal járó komplett irányítás nem okoz gondot a Spartan munkatársainak. Korábbi megbízásaikból adódóan van tapasztalatuk útépítések irányításában, outlet center elegáns, vevőközpontú segítőszolgálatának biztosításában, továbbá VIP személyvédelem területén is.

Egyik legfontosabb munkaeszközük az adóvevő, hiszen elengedhetetlen a kollégák csoportos és folyamatos kommunikációja, a gyors és megbízható kapcsolattartás. A Spartan Group Austria vezetője keresett cégének vállalati kommunikációs megoldást.

Miért választottátok az eChat internetalapú PoC technológiát?

„A Spartan-nál eddig ipari PMR rádiókat, illetve DMR adóvevőket; valamint bérelt DMR hálózatot használtunk. Most azonban a folyamatos szolgáltatásfejlesztés és a vállalati igények mellett a meglévő hagyományos rádiórendszereknél többre volt szükségünk.”

A vállalat hosszú évek óta kapcsolatban áll egy rádiótechnológiai szakértővel. Ez alkalommal is vele keresték a számukra optimális megoldást, és ő mutatta be az eChat PoC internetalapú technológiát. A rendszer ismertetése és az eChat E350 PoC adóvevő készülékek tudása és funkciói olyannyira meggyőzték a céget, hogy a felajánlott, ingyenes tesztelés nélkül egyből a vásárlás mellett döntöttek.

ZTE eChat e350 adóvevők


A megoldás:

Készülékek:
eChat E350 PoC internetalapú adóvevők
Internet kapcsolódás:
2G / 3G / 4G / Wlan
Szolgáltatások:
Diszpécser program

„Az eChat PoC rendszer olyan technikai megoldásokat tartalmaz, amelyek a hagyományos rádiórendszereknél vagy elérhetetlenek, vagy olyan költségekkel jártak volna, amit most nem tudnánk finanszírozni, illetve belátható időn belül nem térülne meg.”


Miért az Anico-ra, és az általa forgalmazott eChat PoC márkára esett a választás?

„Nem elhanyagolható a versenytársakhoz képest kedvező ár, valamint számunkra fontos szempont volt az állandó kapcsolat, segítségnyújtás, valamint a fejlesztési lehetőség, azaz az alkatrészek, kiegészítők és kapcsolódó termékek folyamatos biztosítása.”

Melyek az eChat PoC internetalapú adóvevő előnyei, használata hogyan befolyásolja a munkavégzést?

eChat E350G POC a Spartan Gropu Austria-nál

„A termék összes plusz szolgáltatását igyekszünk munkánk során használni a szolgáltatásunk és munkánk minőségének emelése érdekében.

A PoC internetalapú technológia legfőbb előnye a hatótáv, hiszen ezzel a rendszerrel bármilyen távolság áthidalható. Külön kiemelném a diszpécserprogram használatát, amely a térképes követéssel, visszakereshetőséggel nagyban segíti munkánkat és biztosítja az állandó kontrollt. Az eChat PoC internetalapú rendszer hatékonyabbá teszi a munkavégzést, nem beszélve arról, hogy nincs szükség átjátszóra, így megspóroltunk egy irreálisan nagy, akár vissza nem térülő beruházást.

Az eChat E350 PoC internetalapú adóvevő készülékek kis méretük miatt jóval diszkrétebbek, és elegánsabbak a nagy DMR rádióknál, ami öltönyös munkavégzés esetén nagyon fontos szempont.
A PoC internetalapú adóvevők főbb üzleti hasznai persze majd a hosszabb távú használat során fognak kiderülni. Reméljük, hogy a szorosabb együttműködésnek köszönhetően egy későbbi személyes találkozó alkalmával bővebben kifejthetjük a rendszer előnyeit.”

Milyen terveitek vannak a jövőre nézve az adóvevő használattal kapcsolatban? 

„Első körben flottabővítés, tehát további E350 készülékeket szeretnénk. De tervezzük eChat E700 PoC adóvevő készülékek beszerzését is, így a diszpécser program mellet az E700 rádió képernyőjén is térképen követhetők lennének a felhasználók.

Továbbá nézegettük a ZTE kombinált PoC és DMR készülékét, amelyet szintén szívesen kipróbálnánk, így megoldott lenne a vegyes felhasználás, tehát a mostani DMR rádióink is kommunikációképesek maradnának.”

 

Anico Demó Program
Próbáld ki te is díjtalanul, bármiféle elkötelezettség nélkül rádiókommunikációs rendszereinket, illetve adóvevő készülékeinket! Mi segítünk kiválasztani azt a technológiát és típust, amely céged munkakörülményei között a legalkalmasabbak, és a tesztkészülékeket ingyenesen, kötelezettségek nélkül eljuttatjuk kipróbálásra.
Demó adóvevő igényléshez keresd Kerezsi Miklóst, az Anico Kft. értékesítési vezetőjét:

+36-30-472-8461, kerezsi.miklos@anico.hu