Ismerd meg az Anico eChat demó programot!

Szeretnéd megtudni, hogyan könnyítheti a munkafolyamatot egy korlátlan hatótávval rendelkező eChat adóvevő?

Vásárlás előtt szívesen kipróbálnál egy-egy típust?

♦ Még nem használtál ilyen eszközöket, és nem vagy biztos benne, hogy beválik?

♦ Nem tudod eldönteni, melyik modell lenne számodra a legmegfelelőbb?

Az Anico eChat demó programja ezekre a kérdésekre ad választ!

Próbáljátok ki hogyan működik, teszteljétek 1 hétig ingyenesen!

Mit kell tenni demó adóvevő igényléshez? Kattints a nyílra és töltsd ki demó igénylő űrlapunkat!

A MESTERSZERVIZ 024 KFT. – A HRV GROUP TAGJA ECHAT ADÓVEVŐKKEL KOMMUNIKÁL

Tovább a demó igénylő űrlaphoz

Vásárlói vélemények:

Ungvári József
Ungvári József
Marcus Security
Tovább olvasom
"Az eChat E350 PoC készülékek sokkal kisebb méretűek, így kényelmesebben használhatóak, mint az eddig kipróbált rádiók. Fontos az egyszerű kezelhetőség: az új készülékeket kézhez kapva pár perc után mindenki könnyedén kommunikált velük."
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Spartan Security
Tovább olvasom
"A PoC technológia legfőbb előnye a hatótáv, hiszen ezzel a rendszerrel bármilyen távolság áthidalható. Külön kiemelném a diszpécserprogram használatát, amely a térképes követéssel, visszakereshetőséggel nagyban segíti munkánkat és biztosítja az állandó kontrollt. Az eChat PoC rendszer hatékonyabbá teszi a munkavégzést, nem beszélve arról, hogy nincs szükség átjátszóra, így megspóroltunk egy irreálisan nagy, akár vissza nem térülő beruházást."
Szlivka Róbert
Szlivka Róbert
Aminax Trade Kft.
Tovább olvasom
"Vásárlásnál igen fontos szempont volt a költségcsökkentés a meglehetősen drága rádióerősítő kiépítéséhez képest. Másik, a munkavégzés szempontjából lényeges előny a nagy hatótávolság: ezzel a rendszerrel nem jelent gondot a cégen belüli kommunikáció a sok épület és a nagy terület ellenére sem."
Előző
Következő

Kapcsolódó blogbejegyzések:

eChat

eChat adóvevők Izlandon!

Szabó Zsolt, a Bestphototour.com túravezetője kérte a segítségem egy rendkívül érdekes projekthez. Egy közelgő Izlandi túrájukhoz kerestek kommunikációs eszközt, mivel a Motorola T82 Extreme rádióik

Tovább olvasom »

eChat demó igénylő űrlap:

Az adataid megadását követő 1-2 munkanapban kollégánk felkeres és ismerteti a demó igénylés részleteit. Az eChat demó adóvevőket 1 hétig díjementesen tesztelheted, a használatról tesztelés előtt minden információt megadunk. A díjmentes tesztelési lehetőség nem von maga után vásárlási kötelezettséget!

A kialakult vírushelyzetre való tekintettel frissen fertőtlenített adóvevőinket futárral juttatjuk el az igénylő telephelyére, és telefonos tájékoztatást követően – igény esetén – Zoom meeting keretében segítünk a beüzemelésben.

Demó igénylés