Adóvevők javítása – szerviz hattér az Anico eChat szolgáltatás mögött

Attól tartasz, hogy készüléked meghibásodása esetén el kell azt dobnod, és újat vásárolnod?
Aggódsz, hogy a szervizelés hosszú időt, akár heteket is igénybe vehet, és annyi időre készülék nélkül maradsz?
Szeretnéd, ha garanciaidőn túl is elérhető lenne adóvevőidhez a szervizháttér?

Megnyugtatunk, hogy az Anico eChat PoC adóvevő rendszer készülékei mind a garancia időtartama alatt, és utána is javíthatók. Terméktámogatásunkat úgy fejlesztettük ki, hogy hiba esetén gyorsan tudjunk megoldást nyújtani ügyfeleink részére. A készülékekhez a legtöbb alkatrész raktárról  elérhető, a műanyag és gumigombokon át a kijelzőig és alaplapig. Így a legtöbb esetben a hibás elem cseréjéhez azonnal hozzá tudunk kezdeni, ahogy beérkezett szervizünkbe a nem megfelelően működő adóvevő. Abban az esetben sem kell megijedni, ha mégsem lenne polcon a szükséges alkotóelem, hiszen igény esetén előfizetőink részére cserekészüléket is tudunk biztosítani a javítás idejére.

Mi a teendő hiba esetén?

Amennyiben meghibásodást tapasztalnál, első lépésként hívd szerviz ügyeleti számunkat a +36 1 555 6111 telefonszámon! Kollégáink felveszik panaszodat, amiből kiderül, milyen jellegű a probléma, és hogy szükséges-e szervizbe juttatni a készüléket. Utóbbi esetén adóvevődet el kell juttatnod központi telephelyünkre (4400 Nyíregyháza Debreceni út 125.), hiszen szervizünk is itt működik. Átvételi lehetőség biztosított budapesti irodánkban is (1107 Budapest, Ceglédi út 1-3. Stavmat irodaház B. épület).

Hogyan zajlik a javítás?

Átvételkor a készüléket és az ügyféladatokat rögzítjük nyilvántartásunkban, majd elkezdődik a készülék ellenőrzése, javítása. Garancia lejárta utáni szervizelések esetén a bevizsgálást követően árajánlatot adunk a javítási munka elvégzésére.

A megjavított készülék átadáskor minden esetben munkalapot adunk át az elvégzett javítási munkáról. Munkalap minta


Példa konkrét javítási munkára

Végezetül lássunk egy példát az Anico eChat E350 adóvevő készülék hátsó készülékház cseréjére:
A képen látszik a probléma, vagy is az övcsipeszt tartó anyák kitörtek a készülék hátlapjából. Ilyenkor a készülék új hátlapot kap.

eChat E350 PoC adóvevő - a hátlapból kitörtek az övcsipeszt tartó anyacsavarok

eChat E350 PoC adóvevő készülék szétszerelve

eChat E350 PoC adóvevő készülék szétszerelve

 

A rádiót szétszereljük, amely az antenna, az akkumulátor fedél, és az akkumulátor eltávolításával kezdődik, majd folytatódik a szükséges csavarok kiszedésével, végül a hátlap kiemelésével.

 

 

 

 

 

 

 

Végül rákerül az adóvevőre az új hátlap, és az előbb említett tartozékok. Ezzel véget is ért a sérült készülék szervizelése.

eChat E350 PoC adóvevő - megjavított készülék