10 ok arra, miért válassz eChat adóvevőt

Bizonyos munkafolyamatokhoz szükséges egy megfelelően szakképzett csapat. A megfelelően szakképzett csapat tagjai között pedig kiemelten fontos a gyors és stabil kommunikáció. Jelen helyzetben a legjobb megoldást az eChat adóvevők jelentik. Nézzük, hogy miért!

eChat internetalapú adóvevők a FormaFény Kft-nél1.      Ipari munkavégzésre ipari kivitelű eChat adóvevők

Már rendelkeztek adóvevőkkel, de azok nem ipari minősítésűek? Egy hobbi adóvevő is alkalmas lehet egy munka levezényléséhez, azonban nem biztos, hogy a durvább környezeti hatásoknak kitett szerkezet megéri akár az egy éves kort is. Az eChat adóvevők maximálisan megfelelnek az ipari készülékekkel szemben támasztott követelményeknek. Minimum IP54-es víz és porállósággal rendelkeznek, ipari, koszos és vizes környezetben is kiválóan használhatóak. Magas az ütésállóságuk és nagy kapacitású akkumulátorokkal üzemelnek, melyek a legzordabb körülmények között is képesek a biztos működésre.

2.      Megfelelés az előírásoknak

Bizonyos területeken követelmény az ipari munkavégzéshez előírtnak megfelelő ipari adóvevőkészülék megléte és a telephelyen lévő maximális lefedettség/hatótávolság megléte. Egy hatósági ellenőrzés során gond nélkül meg fogsz felelni ezen kritériumoknak az eChat adóvevőivel. Nem mellesleg a pénzbírságot is megspórolhatod cégednek.

3.      Magyar nyelvű menürendszer, ügyfélszolgálat és szervizháttér az eChat rendszerhez

Az eChat internetalapú PoC adóvevők magyar nyelvű menürendszerrel rendelkeznek, így könnyen kezelhetőek idegennyelv-tudás nélkül is. A szerverparkot cégünk, az Anico Kft. biztosítja, így a felhasználók élvezhetik az ultra gyors kommunikációt, üzembiztosságot és az adatvédelmet. Magyar, angol, román és szlovák nyelvű ügyfélszolgálatot is biztosítunk a termékekhez, így hiba esetén egyből rendelkezésre állunk. Rengeteg szervizalkatrész van raktárunkban, így a szervizelést pár nap alatt lebonyolítjuk!

4.      Átjátszóállomás egy munkaterületen?eChat munkavégzés

Az eChat adóvevők használatához nincs szükség drágán megvásárolt és telepített átjátszókra. Az eChat PoC technológiájú, internetalapú adóvevők a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak az Anico Kft. által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni.

5.      Működtetés WIFI hálózaton

A döntés a te kezedben van. A jelenleg elérhető eChat adóvevők wifi üzemmódban is képesek kapcsolódni az internethálózathoz, így nem kötelező SIM kártyával üzemeltetni a készülékeket és fizetni az adatkártya költségeit. Lehet az egy belső hálózat, egy ideiglenes biztonsági hotspot, az eChat adóvevőid működni fognak.

6.      Szezonálisan több készülékre lenne szükséged?

Bővítsd a flottád egyszerűen! Bármikor vásárolhatsz tőlünk eChat adóvevőket, de ha nincs szükséged hosszútávon rájuk, időszakos bérlésre is van lehetőség. Cégünk az Anico Kft. biztosítja számodra az internetalapú eChat bérrádiókat, a hozzájuk tartozó SIM-kártyákat, és ha szükséges, az eChat diszpécser programot is használhatod 1-1 bérlés erejéig. Az eChat bérrádiók pár kattintással hozzárendelhetőek a saját flottádhoz, így használhatod a saját készülékeidet a bérrádiókkal együtt is. Hosszútávú bérlés esetén lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a bérlési időszak lejártakor maradványértéken megvásárold a készüléket, így akár a tiéd is maradhat a készülék!

eChat security7.      Zárt rendszerű biztonság

Az analóg adóvevőkkel ellentétben az eChat rendszere teljesen zárt. Idegen személy nem hallhatja a rendszeren belüli kommunikációtokat. Nincsenek más felhasználókkal közös csatornák, nincsen közös frekvenciahasználat. Csak azok a felhasználók fogják hallani a kommunikációt, akiket a flottádhoz hozzárendelünk.

8.      Bluetooth megoldások

Kényelmetlen a vezetékes headset, vagy vezetékes mikrofon használata munka közben? Az eChat adóvevők Bluetooth kapcsolattal is rendelkeznek, így lehetőséged van válogatni a vezetékes, és a vezeték nélküli audió kiegészítők között.

9.      eChat adóvevők GPS nyomkövetése

Talán ezen a területen tudja megmutatni igazi profizmusát az eChat. Adóvevőink mindegyike rendelkezik GPS vevővel, és képes akár 5 másodperces időközönként jelet küldeni, mellyel pontosan nyomon követhető a felhasználó mozgása a Diszpécser térképen. Ennek segítségével akár követhető több alkalmazott mozgása is, akik különböző telephelyeken dolgoznak.

10.   EDR Tetra rendszerhez hasonló funkciók munkavégzéshez

Nagy távolság áthidalása; azonnali csoportos kommunikáció az általad választott személyekkel; kép és szöveges üzenetküldés a zárt rendszeren belül; vészhívás és nyomkövetés. Mindez elérhető az eChat segítségével a te felügyeleted alatt, nem kell beruháznod a Tetra rendszerű kommunikációs eszközökbe.

+ 1 ráadás: az eChat E700-as készülékeken saját alkalmazásaidat is üzemeltetheted az eChat mellett, nem kell külön tabletet, vagy okostelefont fenntartani erre a célra!

Szívesen kipróbálnád az eChat adóvevőket? Töltsd ki a demó adóvevő igénylő űrlapunkat és felvesszük veled a kapcsolatot: https://www.anico.hu/anico_demo