eChat Gateway – hagyományos és PoC adóvevők, avagy több telephely egy rendszerben

Használjátok hagyományos rádió adóvevőiteket és az internet alapú eChat PoC készülékeket egy rendszerben!

Az internetalapú készülékek hadrendbe állításakor nem kell megválnotok meglevő, jól bevált ipari adóvevő készülékeitektől, mivel az eChat Gateway segítségével meglevő rádiórendszeretek csatornái összekapcsolhatók az új, internet alapú eChat rendszer beszédcsoportjaival. Így a megfelelő csatornán vagy beszédcsoportban elhangzó valamennyi forgalmazás hallható lesz a másik technológiát használó készülékeken is.

A Gateway telepítésével egy rádiócsatornát (szimplex vagy átjátszó) tudsz összekapcsolni egy eChat beszédcsoporttal. A Gateway mikroprocesszor-vezérelt áramkörei intézik az automatikus adásvétel-kapcsolást a két különböző technológiájú rendszer között, valamint a különféle hangfrekvenciás jelszintek illesztését, illetve a rendszer felügyeletét (watchdog).

Az eChat Gateway-t és a hozzá kapcsolt adóvevőt egy olyan ponton célszerű üzemeltetni, ahonnan saját rádiórendszeretek átjátszóját, szimplex rendszer esetén pedig a lehető legtöbb készüléket a legjobban eléri. Az eChat rendszerhez való csatlakoztatáshoz pedig SIM-kártyára és szélessávú mobilinternet lefedettségre, vagy Wi-Fi hozzáférésre van szükség.

Telephelyeiteket kapcsoljátok össze eChat Gateway-jel!

Ha cégednek több telephelyen is működik helyi rádiórendszere, azokat eChat Gateway állomások segítségével, interneten keresztül össze tudjátok kapcsolni egymással.

eChat Gateway ábra

Egyszeri nagy befektetés helyet ütemezett költségek!

Áttérnétek a korszerű, internetalapú eChat rendszerre, de nem szeretnétek az összes, már használatban lévő hagyományos adóvevőt egyszerre lecserélni? A Gateway használatával ez nem probléma; hiszen a beruházását intézhetitek szakaszosan, a cégnek megfelelő ütemben.

Növeljétek a hatótávot költséghatékonyan!

Ha nem minden munkatársnak van szüksége az eChat rendszer fejlett szolgáltatásaira, vegyes rendszer fenntartásával csökkenthetitek a hatótáv-növelés költségeit.
Amennyiben a munkatársak leginkább egy telephelyen belül használják a meglevő hagyományos adóvevőket, de néha mégis szükség van arra, hogy kapcsolatban maradjanak azokkal a kollégákkal, akik épp külső helyszínen dolgoznak, akkor elegendő, ha a telephelyen kívül dolgozók használnak eChat rendszerű készüléket.