Köszönjük, hogy megvásárolta az eChat Lite adóvevő-csomagot!

A készülékeket az Anico Kft. eChat szolgáltatására történő előfizetéssel együtt tudja használni. A szolgáltatást az alábbi űrlap kitöltésével tudja aktiválni, amellyel egyúttal az előfizetői szerződés is létrejön.

Szolgáltatás aktiválása

Adatainak megadását követően munkatársaink minél hamarabb, de legkésőbb 3 munkapon belül aktiválják a csomaghoz tartozó szolgáltatásokat, felveszik Önnel a kapcsolatot és jelzik, hogy mikortól üzemképesek az adóvevők.

Ha a készülékekkel, a szolgáltatással vagy az aktiválással kapcsolatban kérdése van, kérjük, hívja az eChat ügyfélszolgálatot a +36 1 555 61 11 telefonszámon (H-CS 8:00-16:30   P: 08:00-14:30). E-mail címünk: poc@anico.hu

A készülékekről és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásról weboldalainkon talál több információt: www.anico.hu és www.echat.hu

  • YYYY dot MM dot DD
  • Az űrlap kitöltésével és beküldésével szándéknyilatkozatot teszek, hogy szolgáltatási szerződést kötök az Anico Kft.-vel mint Szolgáltatóval az eChat adó-vevő készülékek használatához szükséges szerverszolgáltatás használatára vonatkozóan, amely szerződés a készülékcsomagban található szerződés Szolgáltatóhoz történő beérkezésével lép életbe. A szolgáltatási szerződést haladéktalanul megküldöm Szolgáltatónak oly módon, hogy az legkésőbb 15 munkanapon belül megérkezik Szolgáltatóhoz. A Szolgáltatást Szolgáltató jelen szándéknyilatkozat alapján az aktiválással egyidőben megkezdi. Amennyiben a Szerződés a megjelölt határidőn belül nem jut el Szolgáltatóhoz, Szolgáltató jogosult a Szolgáltatás felfüggesztésére, korlátozására vagy megszüntetésére.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.